.

.

keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kaksi viikkoa lähtöön!

Uuden kodin avaimet kilahtivat eilen postilaatikkoon. IT IS GETTING REAL! 


Tarkkaan ottaen lähdemme 16 päivän päästä. Tuntuu, että kaikki on liian vaiheessa ja tehtävää putkahtaa mieleen sieltä sun täältä. Välillä olen hajoamispisteessä ja toisinaan huokaisen, että eihän tässä mitään - homma hanskassa. Ajoittain iskee kauhea ikävä kotia ja ystäviä (vaikkei olla vielä mihinkään poistuttukaan), kun toisessa hetkessä lähtöä odottaa intoa täynnä.

Päässä vallitsee kaaos; mitä laitetaan varastoon, mitä mahtuu mukaan, mikä joutaa vielä kierrätykseen, tarvitsisko ystävät ja perhe jotain meidän kamoista? Missä kaikki kämpän avaimet (montako niitä edes oli?), mitä täytyy rempata ja puunata, mistä saadaan navigaattori ja onko autossa tunkki...

Mä olen NIIN onnellinen, kun kaikki on pulkassa ja istumme Tallink Siljan buffetissa valkkarilasit edessä matkalla Tallinnaan. Siitä on enää n.52h kohteeseen.

2 kommenttia:

  1. Jännittäviä aikoja elätte! Nopeasti se kaksi viikkoa hurahtaa ohi ja sitten olettekin jo menossa, eiköhän kaikki suju hyvin, vaikka ulkomaille muutto aina stressiä aiheuttaakin :)

    https://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä Fiia! Kaikki menee varmasti lopulta hyvin, kun pitää mielen avoimena ja positiivisena :)

      Poista